12 juni 2024 – Nationale Buitenspeeldag, ook bij onze BSV’s!

Daar is ‘ie weer, de nationale buitenspeeldag! Woensdag 12 juni hebben alle kinderen (en wat ons betreft ook de volwassenen) de belangrijke taak om lekker buiten te spelen. Een aantal van onze BSV’s doen ook mee. Kom je ook spelen?

Paddepoel
Bij BSV Paddepoel kun je gezellig buiten komen spelen van half 3 tot 5 uur. Het is gratis en opgave is niet nodig. Een tipje van de sluier: Sky van Paw Patrol en de wijkagent komen op bezoek.

BSV Oosterpoort
Op woensdag 12 juni 2024 is Nederland weer één grote speelplek, ook bij BSV Oosterpoort! Hét moment voor een luchtkussen, schmink en ijsjes in de speeltuin. En natuurlijk staat de waterpomp aan! Kom je ook?

De Hoogte
Dubbel feestje bij BSV de Hoogte: nationale buitenspeeldag en de officiële opening van het geweldig verbouwde Krajicek Playground in de wijk de Hoogte in Groningen. De opening zal worden gedaan door de wethouder Carine Bloemhoff van Groningen en Gerlinde van Raalte, Directeur Krajicek Foundation.

Het officiële en zeer spectaculaire gedeelte zal plaatsvinden +/- van 14.30u – 14.45u, aansluitend gaan ze verder met de nationale buitenspeeldag (tot 16.30u) die in teken zal staan van sport.

Dit in samenwerking met de Gemeente Groningen, Krajicek Foundation, WIJ Groningen, B-slim, BSV de Hoogte en haar vrijwilligers, de sportactiviteiten zullen gegeven worden door de studenten van het Alfa College.

Benieuwd of er meer BSV’s aan de buitenspeeldag meedoen? Een volledige lijst van onze BSV’s vindt je hier: https://speeltuincentrale.nl/buurt-en-speeltuinverenigingen/buurt-en-speeltuinverenigingen-overzicht/ , hier staan ook hun contactgegevens en website en/of sociale media.