Activiteiten bij onze BSV’s!

Leuke activiteiten*, voor jong en oud, op een rijtje! Mogelijk gemaakt door de bij ons aangesloten BSV’s (en evt. samenwerkingspartners)!

Morgen Grote B B Bingo! Bij V.H.J (Hoogkerk). Leeftijd: vanaf 16 jaar. Zaal open: 19:30. Start: 20:00BSV de Oosterpoort heeft een Chillavond voor groep 6, 7 en 8. Aanstaande zaterdag (4 februari) van 19:30 – 21:00. Kom je chillen? Vergeet je niet aan te melden!Bij MFC de Wijert is het gegarandeerd feest zaterdag 11 februari. Voor mensen die soepel in de heupen zijn en voor mensen die soepel in de heupen willen zijn. Voor beginners en gevorderden, voor muurblommen en voor feestbeesten. Voor gegarandeerde gezelligheid en een onvergetelijke avond. 

 

Bij de Apenkooi (Vinkhuizen) wil je absoluut bingo hebben! Donderdag 16 februari is er een leuke avond georganiseerd met mooie prijzen en een gezellige sfeer.
Aanmelden bij Froukje via 06 14424608.
📅 donderdag 16 februari
🕗 20:00 uur (deur open om 19:00 uur)
🚩 Speeltuin de Apenkooi


Er hangt iets in de lucht in februari… Bingo! BSV Oosterpark organiseert in Wijkcentrum Bij Van Houten een bingoavond!


Spelcontainer pret! Een container gevuld met speelgoed? Dat klinkt als een droom! De spelcontainer is elke dinsdag, woensdag en donderdag geopend tussen 14:15 en 16:00 bij BSV DIB! Iedereen die in de speeltuin komt spelen kan dan speelgoed lenen uit de container! Kom je ook buitenspelen?Even stoom afblazen in de disco? BSV Selwerd faciliteert!
Elke 4e vrijdag van de maand organiseren ze een kinderdisco in BSV Selwerd. Elke maand draait DJ Julian de laatste nieuwe hits. Verzoeknummers kun je aan de DJ doorgeven. Naast de goede muziek is er ook prachtige disco verlichting. Voor slechts 1-, krijg je een swingende avond, 2x ranja, 1x chips en 1x snoepjes! 

*ben je lid van ons en staat jouw activiteit er niet tussen? Stuur ons een bericht! Dan zetten we je erbij.