Afsluiting week 6 van de Speelfestivals

In de laatste week van de Speelfestivals organiseerden we er drie in één week: bij BSV Semmelstee (Corpus den Hoorn) en BSV Helpman-Oost waren er Speelfestivals zoals je ze in de zomer van 2022 gewend bent: met tropische sferen. Kokosnoot gooien, je eigen mocktails en tropische T-shirt maken, bloemenkransen, waterspelletjes en meer. Bij BSV V.H.J (Hoogkerk) was een speciale week, namelijk: Timmerdorp. Met pallets, hamers, spijkers en goede begeleiding werden er verschillende prachtige hutten gebouwd. 

   
Foto’s door Agnes Koning (@Aggiefotografie)

Gouden Hamer
Op donderdag 25 augustus is de ‘Gouden Hamer’ prijs uitgereikt aan de hut die het mooist en creatiefst was. De prijs is uitgereikt door wethouder Rik van Niejenhuis, die speciaal voor het Speelfestival naar BSV V.H.J kwam. Gefeliciteerd aan de winnaars namens het team van de Speeltuincentrale!

Afgelopen
De Speelfestivals van deze zomer zijn voorbij! We hebben in totaal in 11 speeltuinen Speelfestivals georganiseerd in de zomervakantie. Het is even bijkomen voor de coördinatoren, maar we zijn stiekem alweer bezig met nadenken over het Speelfestival voor de herfstvakantie. Om niet te snel te gaan willen we via deze weg de besturen en vrijwilligers van de Buurt- en Speeltuinverenigingen bedanken voor hun inzet, net als de Speelambassadeurs, coördinatoren en alle andere mensen die geholpen hebben bij de uitvoering van de Speelfestivals.

Onze gratis Speelfestivals worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, subsidiënten en samenwerkingspartners: Jantje Beton Wij Groningen WIJ de Wijert VSBfonds Bij Vrijdag Ter Schouw-Van Sanen Stichting Mooie Wijken Gemeente Groningen Bslim Sport050 Mamamini Goededoelenkringloop KNHM foundation JOGG GRONG RK SCI en Emmaplein foundation