BSV activiteiten in juni

Aankomende maand juni staan er weer fantastische activiteiten op de planning bij onze BSV’s! Ben je benieuwd naar wat er in jouw buurt georganiseerd wordt? Lees dan snel verder!

BSV Selwerd – vrijdag 2 juni

Lekker terug in de tijd aankomende vrijdag! Pak je 80’s outfit en je 90’s pruik maar snel uit de kast en oefen je dansmoves voor de disco in BSV Selwerd van 19:30-23:30 uur voor iedereen van 18+ jaar.

BSV De Hoogte – vrijdag 2 juni

Wie houdt er nou niet van een gezellige avond bingo spelen? Bij BSV De Hoogte kunnen ze niet wachten! Aanstaande vrijdag 2 juni ben je vanaf 19:30 uur van harte welkom bij BSV De Hoogte. De bingo begint om 20:00 uur. Let op! Bingokaarten moeten contant afgerekend worden.

BSV De Oosterpoort – zondag 4 juni

Aankomende zondag 4 juni is er een kinderrommelmarkt bij BSV de Oosterpoort! Kom gezellig speelgoed, knuffels en andere leuke dingen kopen én verkopen! Zo kan je lekker je kamer opruimen en misschien nog wel iets leuks mee naar huis nemen. Meld je aan voor een plekje uiterlijk 2 juni via www.bsvdeoosterpoort.nl/kinderactiviteiten


BSV de Kreukelhof – elke dinsdag- of vrijdagmorgen

Bij BSV de Kreukelhof in Hoogkerk kan je elke dinsdag- of vrijdagmorgen zelf een kinderkleding set naaien voor en/of met je kind van 10:00-12:00 uur. Super creatief, duurzaam en leuk! Aanmelden kan via telefoon of email: usienaalles@gmail.com / 06-26120939 , met een eigen bijdrage van €2,50

BSV Ruischerbrug – 9, 17 en 29 juni

In juni zijn een aantal leuke kinderactiviteiten in BSV Ruischerbrug! Zoals een prachtige circusvoorstelling, zelf een terrarium maken en verschillende buitenspellen voor kinderen van groep 1 t/m 8! Voor ieder kind een fantastische dag!

BSV Helpman-Oost – zaterdag 17 juni

Midzomer Feest bij BSV De Helpen in Helpman-Oost op zaterdag 17 juni van 15:00-20:00 uur! Geniet van live muziek en verschillende kinderactiviteiten zoals schminken en een luchtkussen. Of doe mee met de talentenjacht en geniet van hapjes en drankjes. Voor jong en oud gegarandeerd plezier! Gratis entree.