Communicatie stagiair(e) gezocht!

Ben jij een hbo communicatiestudent en op zoek naar een veelzijdige stage? Dan ben je bij de Speeltuincentrale Groningen aan het juiste adres! Vanaf februari 2021 (eerder of later is eventueel ook mogelijk) willen wij ons team versterken met een nieuw communicatietalent!

Wat ga je doen?

Bij de Speeltuincentrale Groningen is geen dag hetzelfde en zul je dus veel verschillende taken mogen oppakken. Zo zul je bezig gaan met het bedenken en creëren van content voor op de social media kanalen en zul je deze ook onderhouden. Ook ben je regelmatig bezig met het schrijven van teksten zoals bijvoorbeeld persberichten. Daarnaast zul je constant bezig zijn met het up to date houden van de website en het ontwerpen van de maandelijkse nieuwsbrief. Verder zul je de verschillende buurt- en speeltuinverenigingen ondersteunen op het gebied van communicatie (bijv. ontwerpen van posters oid). Naast deze taken zul je ons team ondersteunen met het organiseren van leuke projecten. Wij stimuleren talent en vinden het daarom ook super als je zelf met leuke ideeën komt en initiatief toont, hierin krijg je veel vrijheid van ons!

Wat bieden wij?

  • Een stage waarin je ruimte krijgt om te werken aan een onderzoek
  • Een veelzijdige meewerkstage waarin je veel de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en echt als collega behandeld wordt
  • Veel vrijheid voor eigen inbreng en ideeën
  • Een stagevergoeding

Solliciteren?

Ben jij het communicatietalent wat wij zoeken? Stuur je CV en motivatie dan naar anja@speeltuinengroningen.nl