De afsluiting en opening van de Speelfestivals in Vinkhuizen, Kreukelhof, Oosterpark en de Wijert.

Afgelopen week sloot het Speelfestival af in Vinkhuizen, Kreukelhof en Oosterpark terwijl het opende in MFC de Wijert. Het was de vijfde week en alweer de op een na laatste week van het Speelfestival! 

Er was weer ontzettend veel te beleven en daar hebben de kinderen en wijzelf weer enorm van genoten! Zo konden de kinderen in de Wijert op maandag lekker buiten spelen met speelgoed van sksg, zijn er heerlijke snacks gemaakt dankzij ggd en jogg en opende wethouder Carine Bloemhoff het festival door middel van een smakentest.

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en buitenshuis

Dezelfde dag was ook de laatste dag van het Speelfestival in Vinkhuizen. Na een mooie week vol Speelplezier konden de kinderen nog 1 dag lekker spelen, knutselen en sporten. Ook sloot het Speelfestival in S.V. Oosterpark af met een enorme stormbaan. Op woensdag was het de laatste dag van het Speelfestival in Kreukelhof. Er stond een prachtig luchtkussen in de speeltuin en er werd weer vollop geknutseld en gespeeld.

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en binnen

Maar niet getreurd.. Het speelplezier was nog lang niet voorbij want in de Wijert was nog steeds genoeg te beleven! De kinderen die nog lang niet uitgespeeld waren konden hier terrecht voor een worstel workshop, buiten spelen, schilderijen maken, een stormbaan, een muzikale djembé workshop en een heuze Wijert Got Talent Show! 

Een week vol speelplezier dus! Maar aan het einde van de week kwam er helaas ook een einde aan het Speelfestival in de Wijert. Maar niet getreurd… Volgende week opent het Speelfestival in SV V.H.J. en Helpman Oost! Kom jij ook langs? 

Kan een afbeelding zijn van kind, staan en buitenshuis