De laatste week van het Speelfestival zit er op…

De zesde week van het Speelfestival zit er alweer op. Wat was het een fantastische afsluiter van het Speelfestival 2021! Er werd flink gespeeld, getimmerd, geknutseld en gesport. Door weer en wind… De kinderen waren niet te stoppen! 

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en buitenshuis

In V.H.J. waren de kinderen de hele week hard aan het timmeren. Meer dan 100 palletjes lagen in de speeltuin klaar om gebruikt te worden voor het maken van een mooie hut. 4 dagen lang hebben de kinderen gewerkt aan hun prachtige creaties om deze uiteindelijk te laten beoordelen door de wethouder van bouwzaken. Het was lastig kiezen tussen al deze mooie hutten maar uiteindelijk heeft de wethouder de gouden hamer uitgereikt aan de winnende hut. Na het harde werk bleven de kinderen in de avond slapen op de camping. Het was een super gezellige avond! 

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, staande mensen en buitenshuis

In Helpman Oost hebben de kinderen gezonde snacks gemaakt en kregen ze super mooie bidons die ze de hele week mee konden nemen voor water om de dorst te lessen na een middag spelen in de speeltuin.  Want speelplezier was hier genoeg! Zo was er een zeskamp en konden de kinderen een hut bouwen. Ook was hier voor de sportievelingen een free-run worskhop en een worstel-worskhop. Daarnaast is er lekker geknutseld en zijn er oudhollandse spelletjes gespeeld. Verder werden er prijzen gewonnen tijdens de Helpman Got Talent Show! De kinderen kregen de kans om hun grappigste moppen, zangtalent, jongleertalent en ga zo maar door te laten zien op het podium. Het was weer een groot feest! 

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, kind, staande mensen, schoenen en buitenshuis

© Foto door Mariska de Groot