De leukste foto van het Speelfestival!

Laura (18) is voor het eerst fotograaf geweest op de Speelfestivals. Voorheen had zij een aantal jaar de rol van Speelambassadeur. Hoe is haar de voorjaarsvakantie vergaan? 📸

 

Laura: “Het eerste Speelfestival van dit jaar zit er weer op, maar wat was het fantastisch! Een aantal kinderen herkenden mij en kwamen super enthousiast op me af! Zo lief om te zien dat ze meteen een lach op hun gezicht krijgen. Ik vond het super leuk om de mooie herinneringen en avonturen van de kinderen vast te leggen met mijn camera. Toch viel ik af en toe in mijn oude rol van Speelambassadeur als ik zag dat een van de kinderen hulp nodig met robots bouwen of knutselen. Dan moest ik mezelf even weer aan mijn mouw trekken dat ik daar nu was als fotograaf.

 

In foto’s maken heb ik nu ook een passie gevonden en kan ik met trots zeggen dat ik de mooie creaties van de kinderen heb vereeuwigd.