Deze zomervakantie zit bomvol activiteiten!

Wowow! Wat is er voor kinderen veel te doen deze zomer. Wij vinden dat super om te zien en we zetten graag even wat flyers op een rijtje:

Vinkhuizen Bruist…
…en dat blijkt maar weer. Wat een activiteiten! Van een paardrijdag, naar waterpret, naar yoga, bingo, pannenkoeken eten, klimmen, paintball, mountainbiken… het is haast te veel om op te noemen. Gelukkig is daarom een poster gemaakt. Kijk je gauw waar je heen wil?

Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk (SPT)
Leuke, gevarieerde activiteiten in deze drie wijken. Van een groene knutselochtend, naar dreumes- en peuterdans, Esports050 FIFA gamen en voetballen, JumpXL, een mocktailworkshop, en ook hier mag waterpret niet missen. 6 weken plezier! Schuif je ergens aan? Bekijk hier de activiteiten: Selwerd, Paddepoel & Tuinwijk (check050.nl)

Speelfestival Tijdmachine
Van de dinosaurus-tijd tot de middeleeuwen en de toekomst, er valt deze zomer veel te beleven op het Speelfestival. Kinderen kunnen deelnemen aan leuke spelletjes, creatieve knutselactiviteiten en workshops (in samenwerking met de Kinderbienale van het Groninger Museum en het doeboek van het Forum). Stap met ons in de tijdmachine en laat je meevoeren op een avontuurlijke reis door de tijd!

De Speelfestivals zitten deze zomervakantie bij 9 Buurt -en Speeltuinverenigingen met verschillende met leuke, sportieve, educatieve en gezonde activiteiten. Tijdens dit vierdaagse Speelfestival kunnen kinderen tussen de 4-12 jaar dit jaar kennismaken met verschillende tijdperken.

Data en tijden
De Speelfestivals vinden plaats over zes weken in de zomervakantie tussen 22 juli en 29 augustus. De tijden zijn 13:00 – 16:00 bij goed weer en 13:00 – 15:00 bij slecht weer. Er zijn gezonde snacks en er is voldoende drinken.

Ma 22 t/m do 25 juli: BSV Paddepoel, Watermanstraat 140
Ma 22 t/m do 25 juli: BSV De Apenkooi (Vinkhuizen), Zilverlaan 4
Ma 29 juli t/m do 1 aug: BSV De Kreukelhof, Drakesteijnstraat 27 (Hoogkerk)
Ma 5 t/m do 8 aug: BSV D.I.B, Madoerastraat 16
Ma 12 t/m do 15 aug: BSV Selwerd, Elzenlaan 72
Ma 19 t/m do 22 aug: BSV Corpus den Hoorn, Semmelweisstraat 182
Ma 26 t/m 29 aug: S.V V.H.J, Noorderstraat 14 (Hoogkerk)
Ma 26 t/m 29 aug: MFC de Wijert, PC Hooftlaan 1

Meer info over Speelfestivals: www.speeltuincentrale.nl

Alle kinderactiviteiten in Groningen: www.check050.nl