Een bezoek van directeur-bestuurder Dave Ensberg van Jantje Beton tijdens de vierde week van het Speelfestival

Tijdens de vierde week van het Speelfestival werd de speelweek op maandag geopend bij de wijk Selwerd. De kinderen konden hier hutten bouwen, happy stones maken en andere toffe en stoere activiteiten volgen. Ook de andere dagen waren er veel leuke activiteiten te volgen zoals djembé, tafeltennis, elfenhuisjes bouwen, breakdancen, kickboksen, zandkastelen bouwen en nog veel meer! 

Kan een afbeelding zijn van kind, staan en gras

Op donderdagavond konden de kinderen kamperen op de camping. De kinderen hebben eerst lekkere pannenkoeken gegeten en daarna hebben ze heerlijke marshmallows geroosterd boven het kampvuur. Het was een hele gezellige en knusse avond waar veel blije gezichtjes te zien waren. 

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, zittende mensen, vuur en buitenshuis

In speeltuin DIB was de hele week veel knutselplezier te beleven. Zo konden de kinderen hier verven + knutselen, kregen ze een graffiti workshop, konden ze slijm maken en vliegers maken. Ook waren er genoeg andere activiteiten zoals een basketbal clinic, theater, vliegers maken, een stormbaan en heel veel meer speelplezier!   

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en steenmuur

Voor wie altijd al eens had willen leren om stoere salto’s te maken, te rennen over een parcours en over obstakels te springen was SV Oosterpark de ideale plek. Tijdens de vierde week van het Speelfestival werd hier namelijk een Freerunning workshop gegeven van Achieve Body Control. Wat een stoere en coole moves hebben we voorbij zien komen! 

Kan een afbeelding zijn van kind, staan en buitenshuis

Ook in de Kreukelhof vond het Speelfestival weer een dag plaats. Het was een drukke en levendige dag! Van meedoen met circus Santelli, glijden van de tobbedansbaan, je eigen jongleerbal maken… Er was voor iedereen wat te doen! Wie zin had in een spetterende zomerse dag kon terecht bij de speeltuin in Vinkhuizen. Hier was namelijk een tobbedansbaan, zijn er marshmallows geroosterd en hebben de kinderen slijm gemaakt! 

Kan een afbeelding zijn van kind, staan en buitenshuis

Ook kwamen de gemeente raadsleden en Dave Ensberg – directeur bestuurder van Jantje Beton – op bezoek bij een aantal speeltuinen. Dave sprong meteen op de kabelbaan bij Speeltuin DIB en ook bij speeltuin Selwerd bewees hij maar weer dat er speelplezier was voor jong en oud. Hij speelde gezellig met de kinderen en deed mee met de kickboks workshop. Stop nooit met spelen! 

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, staande mensen en buitenshuis