Energiefixers helpt energie besparen: €500-, korting voor Stadjerspashouders

Elke stadjerspashouder heeft, als het goed is, een brief van de Regionaal Energieloket/Energiefixers i.s.m de gemeente Groningen ontvangen. Stadjerspashouders komen in aanmerking voor €500 korting op een nieuwe, energiezuinige koelkast, vriezer (of koelvriescombinatie) of wasmachine. Is jouw apparaat ongeveer 10 jaar oud en/of stuk? Dan kom je, als je een stadjerspas hebt, in aanmerking voor de korting. Ze nemen je oude apparaat mee als de nieuwe geleverd wordt. Let er bij koelkasten en vriezers op dat deze ontdooid, schoon en vrij van water moet zijn.

Energiefixers
De Energiefixers komen na het maken van een afspraak bij je thuis en kijken samen met jou welk apparaat je het beste kunt vervangen. De Energiefixers hebben een grote tas met hulpmiddelen mee, van verlengsnoeren tot tochtstrips en andere energiebesparende materialen. Daarmee doen ze ter plekke gratis aanpassingen waardoor je meteen energie bespaart. Denk aan het plaatsen van radiatorfolie, raamisolatie of tochtstrips. Als je wil lopen ze met je mee door het huis om te kijken of er nog plekken zijn waar je energie op kan besparen, denk bijvoorbeeld aan apparaten die dag en nacht op stand by staan.

Hulp bij aanmelden via WIJ Oosterparkwijk
Heb je hulp nodig om je aan te melden voor een bezoek van de Energiefixers of heb je andere vragen over geld? Kom dan langs bij GeldWIJs op maandag- en woensdagmiddag van 13:30-16:30 bij WIJ Oosterparkwijk. Een afspraak is niet nodig.