Help de kinderen de zomer door!

 

Wij zoeken vrijwilligers voor onze zomeractiviteiten
Deze zomer gaan wij, speciaal voor de kinderen die nooit op vakantie gaan of nu niet op vakantie kunnen, allerlei leuke zomeractiviteiten organiseren. Dit zodat kinderen tussen de 6 t/m 12 jaar een onvergetelijke vakantie in Groningen kunnen vieren.

Maar dit kunnen wij niet alleen en daarom willen we om hulp vragen bij de begeleiding van ons programma. Dit is een mooie kans om veel kinderen in de stad Groningen erg blij te maken.

Wat gaan we doen?
Zeven speeltuinen worden deze zomer (week 29 tot en met week 32) omgetoverd tot een echt vakantieoord met zand, water en veel zomerse activiteiten. De activiteiten worden in samenwerking met de wijk bedacht, aangeboden en begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten die we gaan aanbieden deze zomer.

Vrijwilligers gezocht
Om kinderen een onvergetelijk zomervakantie aan te bieden, zijn wij op zoek naar enthousiaste en sportieve vrijwilligers. We zijn specifiek opzoek naar Speelambassadeurs (14 t/m 25 jaar) die kinderen willen begeleiden met de activiteiten. Daarnaast zoeken we ook nog vrijwilligers met een EHBO-diploma, Corona-Stewards of mensen die hand- en spandiensten willen verrichten. De Speelambassadeurs ontvangen een vrijwilligersvergoeding en ook de andere vrijwilligers ontvangen een fijne beloning.

Aanmelden
Klik hier voor meer informatie of om je op te geven als Speelambassadeur. De andere vrijwilligers kunnen zich aan melden door een mail te sturen naar sisca@speeltuinengroningen.nl of te bellen met 06-24231530. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat kinderen in de stad Groningen een onvergetelijke vakantie krijgen!