Nationale Buitenspeeldag 14 juni 2023

De Nationale Buitenspeeldag komt er aan! De Speeltuincentrale en de aangesloten BSV’s vinden het super belangrijk dat alle kinderen lekker buiten kunnen spelen. Frisse lucht en de zonnestralen zijn voor iedereen goed. Bovendien is het belangrijk om actief te blijven en elkaar te kunnen ontmoeten. Een aantal BSV’s organiseren fantastische buitenactiviteiten voor de Nationale Buitenspeeldag aankomende woensdag 14 juni. Wij hebben ze even op een rijtje gezet.

BSV De Hoogte

Bij BSV De Hoogte is er voor kinderen van 4-15 jaar veel te doen zoals boogschieten, freerunnen, flagbal en los gaan op de springkussens. Je bent van harte welkom van 14:00-17:00 uur.

BSV Paddepoel

Bij BSV Paddepoel is het een beestenboel! Ouderwets feest met luchtkussens, stormbaan, snacks en nog veel meer! Laat je verassen van 14:00-16:30 uur, entree is gratis.

BSV VHJ & BSV de Kreukelhof

Bij BSV VHJ en BSV de Kreukelhof kan je ook lekker buitenspelen aanstaande woensdag. Bslim komt langs met allerlei leuke spelletjes en een pannakooi!

Kom vooral spelen bij VHJ van 14:30-16:00 uur en bij de Kreukelhof van 14:00-17:00 uur.

Oosterparkwijk

Bij Oosterparkwijk is het thema KNALFEEST! Een feest met super veel activiteiten zoals limbo dansen, disco, sieraden maken, springkussen, ijsjes en nog veel meer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom om te feesten van 14:30-16:30 uur.

BSV de Oosterpoort

Een speelparadijs bij BSV de Oosterpoort tijdens deze nationale Buitenspeeldag! Een middag met luchtkussens, schmink en heerlijke ijsjes. Deelname is gratis. Van 14:00-17:00 uur is er voor ieder iets leuks om te doen.