Onze fotograaf Laura!

Dit is Laura, de fotograaf van de Speelfestivals in de voorjaarsvakantie. Komt ze je bekend voor? Dat zou zomaar kunnen, want Laura was drie jaar op rij Speelambassadeur.

“Ik begon op m’n 14de als Speelambassadeur bij BSV De Hoogte, via via hoorde ik dat er vrijwilligers nodig waren voor de Speelfestivals en het leek mij heel leuk om met kinderen te werken en te helpen bij activiteiten. Samen met een groepje vriendinnen heb ik me aangemeld. Tijdens de Speelfestivals zijn de kinderen erg enthousiast en energiek. Het organiseren van de activiteiten en samenwerken met kinderen is altijd er leerzaam. Eén moment die me nog goed is bijgebleven was een activiteit waarbij we slijm gingen maken. We gebruikten zonder dat we het wisten de verkeerde lijm en het vloog alle kanten op. Geen haar, mouw of schoen die aan de lijm ontsnapte. Dat vonden de kinderen natuurlijk fantastisch!”

Was er ook iets moeilijk?
“Als de kinderen bij slecht weer naar binnen moesten, was het wel een uitdaging om ze te blijven vermaken. Ze kunnen dan hun energie niet kwijt in de speeltuin. Met kinderen werken zorgt altijd voor nieuwe ervaringen en leermomenten. Daarom raad ik het zeker aan om Speelambassadeur te worden! Het is super leerzaam, je kan meedoen wanneer je wilt en het is harstikke gezellig!”

Van Speelambassadeur naar fotograaf!
“Deze voorjaarsvakantie ga ik foto’s maken tijdens de Speelfestivals, super veel zin in! Het is natuurlijk wel een heel andere rol. Ik ben nu niet de mooie momenten voor de kinderen aan het organiseren, maar aan het vastleggen. Bij BSV De Hoogte herkennen ze me waarschijnlijk wel dus daar kijk ik naar uit!”