Pepernoot van Fonds Kinderhulp: voor ieder kind een Sinterklaascadeau

“Wie kijkt er niet uit naar die magische pakjesavond?! Maar voor de ruim 300.000 kinderen in Nederland die opgroeien in armoede is een cadeautje van Sinterklaas niet vanzelfsprekend. Het geld is er simpelweg niet. En die magie dus ook niet… Met Actie Pepernoot zorgen we dat zoveel mogelijk kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen van de Sint.” – Actie Pepernoot (Home – Kinderhulp)

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

1 op de 12 kinderen groeit in Nederland op in armoede. Deze bikkels zijn vrij veel gewend: voor hen is een dagje uit of een fiets om met vrienden mee naar school te kunnen fietsen niet vanzelfsprekend. Helaas geldt dat ook vaak voor passende kleding, een goed bed of een laptop voor school. Wil jij iets bijdragen? Met jouw donatie maak je écht verschil: Doe een donatie – Kinderhulp