Sisca Sytema – nieuwe coördinator Speeltuincentrale

/

We vinden het jammer dat Anja Aaldering als teammanager bij de Speeltuincentrale Groningen is vertrokken, maar we zijn ook blij met wat zij de afgelopen maanden heeft neergezet. Er staat een mooi team, welke we nog (tijdelijk) gaan uitbreiden. In de zomervakantie gaan we ook weer op verschillende plekken in de stad kinderactiviteiten organiseren. Zonder haar inzet en doorzettingsvermogen was dit alles niet gelukt. Bedankt daarvoor!

Vanaf 1 maart heb ik de eer om Anja op te volgen en hiermee een bijdrage te leveren aan het ondersteunen en verder versterken van de Buurt- en Speeltuinverenigingen (BSV’s). Ik vind dat de Speeltuincentrale en de BSV’s een belangrijke plek hebben in de stad. Veel kinderen maken gebruik van de speeltuinen en van de verschillende activiteiten die in de gebouwen worden georganiseerd. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen zijn de BSV’s een belangrijke ontmoetingsplek in de wijk.

Gelukkig werk ik al een tijdje bij de Speeltuincentrale, maar ook in deze nieuwe rol ga ik graag verder met het versterken van onze ontmoetingsplekken in de buurt.

Graag tot binnenkort!

Sisca Sytema

Coördinator Speeltuincentrale Groningen
sisca@speeltuinengroningen.nl
06-24231530