Speelfestival 2021

De Speeltuincentrale Groningen organiseert zomeractiviteiten voor kinderen – het Speelfestival. Kinderen hebben hun leeftijdgenootjes natuurlijk veel moeten missen. Daarnaast kan een grote groep kinderen niet op een dure vakantie. De Speeltuincentrale organiseert de activiteiten in 11 speeltuinen voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

De deelnemende speeltuinen zijn Oosterpark, De Hoogte, De Indische Buurt, Selwerd, Paddepoel, Vinkhuizen-Zuid, Kreukelhof, VHJ, Semmelstee, MFC De Wijert en Helpman-Oost. De tijden en dagen zullen per wijk verschillen. Houd onze website in de gaten voor de tijden per speeltuin en voor de invulling van het programma.

De speeltuinen worden omgetoverd tot mini-camping. Op deze camping worden leuke, zomerse activiteiten georganiseerd. In sommige speeltuinen kan zelf een nachtje worden geslapen. Per wijk wordt er, samen met de wijk, gekeken wat de wensen en behoeften zijn en daar worden de activiteiten op gebaseerd. Vanwege het coronavirus moeten de activiteiten wellicht in een iets aangepaste vorm worden aangeboden.

We hopen dat de kinderen na een jaar veel thuiszitten tijdens de Speelfestivals lekker buiten kunnen spelen met hun leeftijds- en buurtgenootjes. Aanmelden voor de Speelfestivals is niet nodig.

Op deze pagina komen binnenkort alle schema’s met activiteiten te staan per wijk.