Speelfestival: Superhelden editie

Helden: je hebt ze in alle soorten en maten. Batman, Superwoman, maar ook oma, of een leraar kan een held zijn. Om kinderen te laten zien dat je zelf ook een held kunt worden organiseren wij de Superhelden editie van het Speelfestival. In de meivakantie zijn er gratis workshops en activiteiten waarin kinderen hun talenten kunnen ontdekken. In de speeltuinen van 7 verschillende Buurt- en Speeltuinverenigingen in Groningen kunnen kinderen terecht om spelenderwijs nieuwe dingen te leren. De kinderen kunnen onder begeleiding striptekenen, superhelden maskers maken, geschminkt worden, spelen en onderzoeken! 5 Speelfestivals zijn van 13.00 tot 16.00 uur en 2 zijn van 11:00 tot 16.00.

Meivakantie 2023
In de voorjaarsvakantie worden speeltuinen van BSV Helpman-Oost, BSV De Apenkooi (Vinkhuizen), BSV Paddepoel, BSV Selwerd, de Semmelstee (Corpus den Hoorn), BSV de Hoogte, BSV de Indische Buurt omgebouwd tot een superheldenparadijs, waar kinderen gratis kunnen meedoen met verschillende activiteiten. We beloven volop speelplezier met educatieve, creatieve en uitdagende activiteiten. De activiteiten zijn allemaal met oog op gezonde ontwikkeling van de kinderen.

De Speelfestivals bij BSV Helpman-Oost, BSV Selwerd, Corpus en Hoorn, BSV de Hoogte en BSV DIB beginnen om 13.00 en eindigen om 16.00 uur.

Kickoff Speelfestival+
Bij BSV de Apenkooi en BSV Paddepoel vindt een bijzondere editie van het Speelfestival plaats, namelijk Speelfestival+ (plus). In samenwerking met de Verlengde Schooldag bieden we hier een langer Speelfestival aan, met extra oog op (speels) doorleren in de vakanties om leerachterstanden tegen te gaan.

Kom je ook spelen?