BSV Paddepoel

Buurt- en Speeltuinvereniging Paddepoel ligt op een mooie locatie in de wijk en biedt ruimte om elkaar te ontmoeten. Zowel in de speeltuin als in de accommodatie. Voor kinderen is er een kabelbaan en een familieschommel en ze kunnen lekker klimmen en klauteren op een van de andere toestellen. Voor jong en oud worden door de vrijwilligers allerhande activiteiten aangeboden. Ook clubjes kunnen gebruik maken van de beschikbare ruimtes. Zo is er onder andere een kaartclub, yoga-club en een bridgeclub die actief gebruik maken van de accommodatie.

Buurt-en Speeltuinvereniging Paddepoel beschikt ook over een aparte jeugdruimte, zodat het jeugdteam WIJ-Paddepoel een vaste plek heeft om activiteiten te organiseren. Bij BSV Paddepoel staat ook een spelcontainer die het mogelijk maakt om met allerlei spelmateriaal samen te spelen.

De vereniging is opgericht in 1968. In 2008 is de nieuwe speeltuin, een Deltaplanspeeltuin ontworpen door Steven Overmaat (Ovaal speelconcepten). Het ontwerp is tot stand gekomen door middel van een kinderparticipatietraject. De toenmalige Samenwerkende Fondsen Buiten Spelen (SFBS) heeft een eenmalige financiële bijdrage gegeven voor de aanleg van de speeltuin.

Buurt- en Speeltuinvereniging Paddepoel
Watermanstraat 140
9742  VP  Groningen
050 571 59 91
digituin@gmail.com
www.bsvpaddepoel.nl
Facebookgroep van BSV Paddepoel

Voor meer informatie over zaalhuur kunt u bellen met René Dijkstra, 06 – 26 88 36 66 of stuur een e-mail naar: verhuur@bsvpaddepoel.nl