Opening zomeractiviteiten

Deze week zijn de zomeractiviteiten officieel begonnen en dit werd op een feestelijke manier geopend. Maandag gaf kinderburgemeester Floor het startschot aan de zomeractiviteiten bij de Hoogte aan Zee. Met als thema ‘Ter land ter zee en in de lucht’ moest Floor een parcours afleggen en heeft ze de zomeractiviteiten op een feestelijke manier geopend. Dit is het startschot van de zomeractiviteiten bij de wijken ‘Vinkhuizen aan Zee’, ‘Oosterparkwijk aan Zee’ en de ‘Hoogte aan Zee’.

Na twee weken wordt op vrijdag 24 juli door wethouder Carine Bloemhoff het fakkeltje aan de andere wijken overgedragen. In deze wijken worden vanaf 27 juli de speeltuinen omgetoverd tot vakantieparadijzen: ‘Selwerd aan Zee’, ‘Corpus den Hoorn aan Zee’, ‘Hoogkerk aan Zee’ en ‘de Wijert aan Zee’.

De hele bouwvakvakantie worden er in 7 speeltuinen sport- en spelactiviteiten aangeboden en er worden bovendien nog extra activiteiten in Paddepoel aangeboden. Tenslotte kan in de laatste week van de zomervakantie in speeltuin De Indische Buurt (D.I.B.) door kinderen een timmerdorp gebouwd worden. Met deze zomeractiviteiten hopen we kinderen die het thuis financieel niet al te ruim hebben of door de Corona niet op vakantie kunnen toch een onvergetelijke zomervakantie aan te bieden. Bekijk hier het activiteitenoverzicht van de verschillende wijken. 

Opening door kinderburgemeester Floor (© Foto: Mariska de Groot)