Vacature Financieel projectmedewerker (20-28 uur)

Jaarcontract met kans op verlenging

 

· Heb je veel kennis van boekhouden?

· Word je er blij van om jouw kennis over te dragen aan anderen?

· Heb je ervaring met het werken met vrijwilligers?

 

Beantwoord je alle vragen met ‘ja’ dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Voor ons team zoeken wij een enthousiaste collega die 20-28 uur per week aan de slag gaat met de financiële administratie van de bij ons aangesloten Buurt- en Speeltuinverenigingen (BSV’s) en assisteert bij de boekhouding van de Speeltuincentrale zelf.

 

Dit wordt je baan:

Als financieel projectmedewerker van de Speeltuincentrale zorg jij ervoor dat de financiële administratie van de aangesloten BSV’s up-to-date is. Om dat te bereiken ondersteun je de (soms nieuwe onervaren) penningmeesters bij het werken met e-boekhouden.nl. Je informeert, coacht, doet voor, helpt soms achterstanden wegwerken, stelt jaarverslagen samen, helpt begrotingen opstellen en adviseert indien gewenst de besturen en hun ledenvergaderingen. Daarnaast assisteer je bij de financiële administratie van de Speeltuincentrale zelf, verwerkt bank-kas mutaties en ondersteunt bij de voorbereiding van de accountantscontrole.

 

Waarvoor ga je werken?

De bij de Speeltuincentrale aangesloten Buurt- en Speeltuinverenigingen (BSV’s) hebben elk hun eigen bestuur. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat vanuit hun buurthuis diverse sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden, maar ook dat kinderen kunnen spelen in een veilige speeltuin. De Speeltuincentrale ondersteunt en adviseert deze BSV’s op tal van terreinen, waaronder de financiële administratie.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een klein zelfstandig team dat bestaat uit acht enthousiaste en professionele collega’s. Het Dagelijks bestuur en Algemeen bestuur bestaat uit betrokken bestuurders met een gevarieerde kijk op het buurt- en speeltuinwerk. Samen ondersteunen wij de bestuurders en vrijwilligers van de Buurt- en Speeltuinverenigingen.

 

Wat breng je mee?

· Je hebt een proactieve houding en bent leergierig;

· Je denkt en werkt op mbo-4 niveau;

· Je hebt het liefst werkervaring in een financieel administratieve functie;

· Je bent communicatief sterk;

· Je hebt ervaring met het werken met vrijwilligers;

· Je bent bereid om in voorkomende gevallen buiten kantooruren te werken;

· Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en integer;

· Je bent tussen de 20-28 uur beschikbaar;

· Je woont in – de omgeving van – Groningen.

 

Wat bieden we jou?

· Een afwisselende baan in een dynamische, flexibele organisatie met uitdagende opdrachten;

· Een tijdelijke functie van 1 jaar met kans op verlenging;

· Een leerzame werkomgeving;

· Een flexibele functie met veel ruimte voor eigen initiatief;

· Wij bieden een salaris conform cao Sociaal Werk, afhankelijk van opleiding en ervaring, max.

€ 3.908,- bij fulltime aanstelling (schaal 6/7).

 

Procedure

Herken je je in het profiel? Wil je graag ons team, de vrijwilligers en besturen van de aangesloten Buurt- en Speeltuinverenigingen komen versterken? Stuur dan uiterlijk zondag 12 maart a.s. een CV en motivatie naar info@speeltuinengroningen.nl.

Voor meer informatie over de organisatie kunt u onze website bekijken: www.speeltuinengroningen.nl Voor vragen of aanvullende informatie over de functie kunt u bellen met Sisca Sytema, teammanager: 06-24231530 of mailen met sisca@speeltuinengroningen.nl.

 

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 maart a.s